Cosmeceuticals

 

Huidtherapie Brakelé werkt met cosmeceuticals. Wat is het verschil tussen cosmetica en cosmeceuticals?

Cosmetica: cosmeticaproducten kunnen alleen in de bovenste huidlaag komen. Deze voelen tijdelijk verzachtend en verzorgend. Wanneer de huid gereinigd wordt, haal je deze producten dan ook weer weg en zal de huid in de diepte niet verbeteren. Deze producten zijn vrij verkrijgbaar.

Cosmeceuticals: deze zitten tussen cosmetica en geneesmiddelen in en verbeteren de huid effectief in de diepte. Dat komt omdat ze biologisch actieve ingrediënten bevatten die de diepere lagen van de huid bereiken. Vaak bevatten cosmeceuticals retinol, glycolzuur, melkzuur, krachtige antioxidanten, vitamine C en E, hyaluronzuur, peptiden en stamcellen. Daarom zijn cosmeceuticals uitsluitend op advies van huidtherapeut, dermatoloog of huidspecialist te verkrijgen.

 

Wat maakt het verschil voor u?

 

Door o.a. hogere percentages actieve werkstoffen dan cosmetica, hebben cosmeceuticals een dieptewerking in de huid die verder dan de bovenste dode huidlaag gaat. Zo kunnen de verschillende huidaandoeningen dieper in de huid aangepakt worden, daar waar het probleem zit!

Angelique Brakelé

Huidtherapeute

Huidtherapie Brakelé is gevestigd in het Aandachtscentrum Heerlen

Hei-Grindelweg 73 6414 BS Heerlen (Heksenberg)

Tel: 06-54693992 e-mail info@huidtherapiebrakele.nl

K.v.K. Limburg 14117086