Huidtherapie Brakelé
Over mij
Wat is huidtherapie?
Huidanalyse Observ
Behandelingen
Brandwonden
Productmerken
Nieuws
Uitleg behandelingen
Tarieven
Contactformulier
Links
Zo vindt u ons
Algmene voorwaarden
Sitemap

 Ik ben Angelique Brakelé en ik ben oorspronkelijk gestart met de opleiding fysiotherapie, maar kwam tijdens de studie erachter dat mijn hart hier toch niet lag. Ik wilde de kennis en vaardigheden die ik reeds had opgedaan gebruiken en ben terecht gekomen bij de opleiding huidtherapie. Vanaf het allereerste moment zat ik helemaal op mijn plek en dat is tot op heden zo gebleven.

In 1992 heb ik mijn diploma schoonheidsverzorging behaald en in 1995 mijn diploma huidtherapie. Ik wilde mij graag verder specialiseren in de littekenbehandeling, zodoende begon ik aan de post-HBO opleiding Huidtherapie na Brandwonden, die ik in 2011 heb afgerond. Omdat ik in aanraking kwam met natuurgeneeskunde heb ik in 2014 de cursus Dermatherapie op natuurlijke basis gevolgd waar het accent ligt op een meer natuurlijker aanpak van huidproblemen.

Ik heb inmiddels ruime ervaring met complexe ziektebeelden, daardoor heb ik ook ervaren dat in geval van ziekte het belangrijk is dat er ook aandacht wordt besteed aan een stukje ontspanning en welbevinden. Dat heb ik inmiddels in mijn praktijk ingepast, zodat naast de paramedische behandelingen ook wellness- en ontspanningsbehandelingen aangeboden worden.

© Huidtherapie Brakelé 2017  |  info@huidtherapiebrakele.nl