Huidtherapie Brakelé
Over mij
Wat is huidtherapie?
Huidanalyse Observ
Behandelingen
Brandwonden
Productmerken
Nieuws
Uitleg behandelingen
Manuele lymfdrainage
Mesotherapie
LED lichttherapie
Tarieven
Contactformulier
Links
Zo vindt u ons
Algmene voorwaarden
Sitemap

 

Rood/blauw lichttherapie (LED Lichttherapie)

Bij rood / blauwlichttherapie (LED lichttherapie) wordt gewerkt met licht dat een specifieke intensiteit en kleur heeft. De verschillende lichtgolven hebben elk een eigen uniek effect op de verschillende lagen van de huid. Het licht kan worden ingezet bij acne, rimpelvorming, oppervlakkige littekens, verminderde weerstand van de huid of bij irritatie en zonneschade. Het licht heeft een stimulerend effect op de doorbloeding van de huid en spieren en op de cellen die collageen en elastine helpen maken en behouden.

Acnebehandeling

Voor de behandeling van acne kan gebruik worden gemaakt van het blauwe licht. Er komt geen ultraviolet of infrarood bij vrij en is daarom niet schadelijk voor de huid. Puistjes, ontstekingen en roodheid zullen verminderen. Het blauwe licht werkt specifiek op de bacterie die acne veroorzaakt

Huidtherapie Brakelé maakt gebruik van het DEESSE LED therapiemasker. Deze behandelmethode kan desgewenst gecombineerd worden met mesotherapie of een peeling voor een nog beter resultaat.Vraag gerust naar de mogelijkheden voor uw huid.

van links naar rechts: peeling, mesotherapie, DEESSE LED lichttherapie

 

DEESSE LED therapie masker

Het DEESSE LED therapie masker bevat maar liefst 495 LED lampjes en maakt gebruik van 3 verschillende golflengtes, ieder met haar eigen specifieke behandelindicaties.Door het combineren van verschillende golflengtes kunnen meerdere processen in de huid tegelijk worden beïnvloed.

Resultaten LED Therapiemasker

* bevordert de collageenproductie

* bestrijdt de bacteriën die acne veroorzaken

* bevordert de natuurlijke cellulaire activiteit van de huid

* verbetert huidstevigheid en elasticiteit

* vermindert rimpels

* vermindert pigmentvlekken

* bevordert de lokale bloedsomloop

 

© Huidtherapie Brakelé 2017  |  info@huidtherapiebrakele.nl